A scăpat cu viaţă după ce s-a aruncat de la etaj

Un bărbat internat în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa a încercat să se sinucidă, duminică seară, aruncându-se în gol de la o fereastră situată la etajul al treilea al clădirii, însă a căzut pe o platformă din beton aflată la nivelul întâi şi a scăpat cu viaţă.

22 afișări
Imaginea articolului A scăpat cu viaţă după ce s-a aruncat de la etaj

A scăpat cu viaţă după ce s-a aruncat de la etaj (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al unităţii medicale, dr.Florian Stoian, duminică seară, în jurul orei 19.30, un pacient internat în cadrul Secţiei Neurochirurgie s-a aruncat de la o fereastră a salonului aflat la etajul al treilea. El a căzut pe o platformă din beton, de la nivelul etajului întâi, şi a scăpat doar cu o fractură la picioare.

Dr. Stoian a precizat că bărbatul, în vârstă de 39 de ani, este din satul Vlahi, comuna Alimanu, judeţul Constanţa, şi fusese internat în data de 3 aprilie 2008 după ce fusese implicat într-un accident rutier de motocicletă în urma căruia se alesese cu un traumatism cranio-cerebral acut foarte grav, care a necesitat o intervenţie chirurgicală grea, dar care a avut o evoluţie post-operatorie foarte bună.

Potrivit sursei citate, în perioada petrecută în spital, bărbatul a intrat în atenţia medicilor psihiatri, fiind diagnosticat cu un sindrom psihoorganic, şi probabil din cauza acestei afecţiuni a încercat să se sinucidă.

Bărbatul în a fost internat în Secţia de Terapie Intensivă, starea lui fiind stabilă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici