A stat trei săptămâni în aceeaşi cameră cu cadavrul mamei sale

Un buzoian în vârstă de 58 de ani a stat în aceeaşi încăpere, timp de trei săptămâni, cu trupul neînsufleţit al mamei sale, cazul fiind adus în atenţia oamenilor legii chiar de către bărbat, chemat la Poliţie pentru cercetări într-un dosar penal.

22 afișări
Imaginea articolului A stat trei săptămâni în aceeaşi cameră cu cadavrul mamei sale

A stat trei săptămâni în aceeaşi cameră cu cadavrul mamei sale

Potrivit Biroului de Presă al Poliţiei buzoiene, bărbatul de 58 de ani, din satul Căpăţâneşti, le-a povestit totul poliţiştilor în momentul în care a fost chemat de oamenii legii la sediul Poliţiei Comunale Mărăcineni, pentru cercetări într-un dosar penal.

Pe parcursul audierii, buzoianul le-a spus poliţiştilor şi că mama sa, în vârstă de 84 de ani, a decedat de aproximativ trei săptămâni, iar cadavrul se află într-o anexă a imobilului unde cei doi locuiau.

Poliţiştii au mers la locul indicat de bărbat, iar cadavrul femeii de 84 de ani a fost găsit în stare de descompunere, într-o anexă din incinta fostului CAP din satul Căpăţâneşti, atât magazia respectivă, cât şi încăperea care era folosită drept cameră de locuit de către mamă şi fiu nefiind racordate la reţeaua de electricitate.

Bărbatul de 58 de ani a fost internat în Spitalul de Psihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă Săpoca.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici