A treia zi de proteste pentru sute de angajaţi ai Electroputere Craiova

Aproximativ 400 de angajaţi ai societăţii Electroputere Craiova protestează, vineri, pentru a treia oară în această săptămână, în curtea unităţii, solicitând majorarea salariilor cu 300 de lei pentru fiecare persoană, transmite corespondentul MEDIAFAX.

554 afișări
Imaginea articolului A treia zi de proteste pentru sute de angajaţi ai Electroputere Craiova

A treia zi de proteste pentru sute de angajaţi ai Electroputere Craiova

Potrivit liderului de sindicat din cadrul societăţii Electroputere Craiova, Cătălina Tibeică, patronatul a promis că va majora salariile cu 200 de lei pentru fiecare angajat şi valoarea bonurilor de masă.

În aceste condiţii, oamenii au decis să nu renunţe la protest.

"Protestează în jur de 400 de persoane. Patronatul a cedat şi a mai oferit ceva, dar nu întreaga sumă solicitată şi nu vor să cedeze până când nu se obţine suma de 300 de lei net. Li s-a promis suma de 200 de lei net şi majorarea valorii bonurilor de masă de la 9, 57 lei la 15 lei. În weekend nu se lucrează. Vine ITM vineri să mai avem o şedinţă de consiliere să vedem dacă putem să mai obţinem ceva în plus faţă de ceea ce am obţinut joi", a declarat, pentru MEDIAFAX, Cătălina Tibeică.

Societatea Electroputere Craiova are 760 de angajaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici