A "uitat" unde stă. Un craiovean beat a ajuns la Poliţie, după ce a confundat uşa apartamentului în care locuieşte | FOTO

Un bărbat din Craiova a fost dus la secţia de Poliţie, după ce, din cauza alcoolului, a confundat uşa apartamentului în care locuieşte cu cea a vecinilor. Locatarii din bloc au sunat la Poliţie şi au anunţat că o persoană suspectă forţează uşa unei locuinţe.

1185 afișări
Imaginea articolului A "uitat" unde stă. Un craiovean beat a ajuns la Poliţie, după ce a confundat uşa apartamentului în care locuieşte | FOTO

A "uitat" unde stă. Un craiovean beat a ajuns la Poliţie, după ce a confundat uşa apartamentului în care locuieşte

Potrivit unor surse locale, bărbatul era băut şi a încercat să intre într-un apartament situat cu un etaj mai jos decât cel în care locuieşte el.

Locatarii din bloc care l-au văzut încercând uşa apartamentului au sunat la poliţie şi au anunţat că o persoană suspectă vrea să intre într-un apartament.

Oamenii legii au sosit la faţa locului, iar bărbatul a fost dus la secţie.

„Poliţiştii au fost sesizaţi că un bărbat încearcă să intre într-un apartament. Aceştia s-au deplasat la faţa locului şi au stabilit că bărbatul locuia în acelaşi bloc, dar la un etaj superior”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Cosmin Grădinaru, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici