Abonamente între 70 şi 100 lei pe lună pentru parcările municipalităţii

Locurile de parcare cu plată ale municipalităţii ar putea fi închiriate de către persoanele fizice cu sume cuprinse între 70 şi 100 de lei pe lună, potrivit unui proiect de hotărâre care va fi supus aprobării consilierilor generali în şedinţa de vineri.

19 afișări
Imaginea articolului Abonamente între 70 şi 100 lei pe lună pentru parcările municipalităţii

Abonamente între 70 şi 100 lei pe lună pentru parcările municipalităţii (Imagine: Mediafax Foto)

Pe ordinea de zi a şedinţei de vineri a Consiliului General al Municipiului Bucureşti se află şi hotărârea pentru stabilirea tarifului pentru utilizarea locurilor de parcare publică de utilitate generală cu plată, de către persoanele fizice riverane.

Având în vedere că există persoane fizice cu domiciliul stabil în zona riverană unei parcări şi care au autoturisme înmatriculate la adresa respectivă, proiectul prevede posibilitatea ca aceste persoane să utilizeze locurile de parcare plătind un abonament.

Potrivit proiectului, tarifele pentru închirierea de către o persoană fizică cu domiciliul stabil în zona unei parcări publice a municipalităţii, care are autoturism înmatriculat la adresa respectivă vor fi de 70 lei pe lună pentru parcările cu timp nelimitat de staţionare şi 100 de lei pe lună pentru cele cu timp limitat de staţionare.

În prezent, taxele pentru parcările de utilitate publică cu plată sunt de 1,5 lei pe oră pentru cele cu timp limitat de staţionare şi de 1 leu pe oră pentru cele cu timp nelimitat de staţionare, se arată în expunerea de motive a proiectului de hotărâre.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici