Accesul la Maratonul Bucureşti se va face în baza certificatului verde

La Maratonul Bucureşti, care se va desfăşura în 30 şi 31 octombrie, vor avea acces toţi alergătorii care pot prezenta un certificat verde care atestă vaccinarea, testarea sau trecerea prin boală.

277 afișări
Imaginea articolului Accesul la Maratonul Bucureşti se va face în baza certificatului verde

Accesul la Maratonul Bucureşti se va face în baza certificatului verde

Organizatorii anunţă că, în conformitate cu reglementările, la Maratonul Bucureşti va fi permis accesul tuturor alergătorilor care vor face dovada înregistrării şi care pot prezenta certificatul verde.

Documentul atestă, după caz, schema completă de vaccinare, trecerea prin boală sau rezultatul negativ al testului Covid.

De asemenea, Bucharest Running Club anunţă că va asigura gratuit testarea pentru persoanele care nu au trecut prin boală şi/sau nu sunt vaccinate, pe baza prezentării confirmării înscrierii la una dintre curse. Testarea va fi efectuată de o clinică acreditată de Ministerul Sănătăţii, cu maximum 48 de ore înainte de ora startului în cursă.

Maratonul Bucureşti va avea loc 30-31 octombrie şi este organizat de Bucharest Running Club. „Începând cu anul 2008, Bucureştiul a fost inclus în circuitul internaţional al maratoanelor, alăturându-se celorlalte capitale europene care găzduiesc anual astfel de competiţii”, au transmis organizatorii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici