Accident cu 9 răniţi pe DN2 provocat de un şofer cu o alcoolemie de 1,41 mg/l

  • Un microbuz a fost implicat într-un accident produs miercuri pe DN2, în zona localităţii Urziceni, judeţul Ialomiţa.
  • Şoferul unei maşini a intrat pe contrasens şi a lovit microbuzul
  • Poliţiştii au stabilit că şoferul autoturismului avea 1,41 mg/l alcool pur în aerul expirat
177 afișări
Imaginea articolului Accident cu 9 răniţi pe DN2 provocat de un şofer cu o alcoolemie de 1,41 mg/l

Accident cu 9 răniţi pe DN2 provocat de un şofer cu o alcoolemie de 1,41 mg/l

Potrivit IPJ Ialomiţa, bărbat de 53 de ani, care circula pe DN2, ar fi pierdut controlul direcţie de mers într-o curbă la stânga, a pătruns pe contrasens şi a intrat într-un microbuz, condus de un bărbat de 34 de ani.

În urma testării cu aparatul Drager, în cazul şoferului autovehiculului rezultatul a indicat o valoare de 1,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, în timp ce în cazul şoferului microbuzului rezultatul a fost negativ, au anunţat poliţiştii.

În total au fost implicate în accident nouă persoane.

„Din eveniment au rezultat 9 victime, conştiente: 7 din microbuz şi 2 din autoturism. Victimelor le-a fost acordat primul ajutor de echipajele medicale de la locul intervenţei. Ulterior, toate cele 9 victime au refuzat transportul la spital”, a transmis ISU Ialomiţa.

Poliţiştii continuă în acest caz cercetările. Traficul în zonă este blocat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici