Accident cumplit. Două persoane, posibil părinţii unei fetiţe de nici trei ani care se afla în maşină, au murit

Două persoane au murit şi alte două, printre care o fetiţă de nici 3 ani, au fost rănite într-un accident produs luni în Bihor. Două autoturisme s-au ciocnit şi s-au răsturnat într-un şanţ.

1548 afișări
Imaginea articolului Accident cumplit. Două persoane, posibil părinţii unei fetiţe de nici trei ani care se afla în maşină, au murit

Accident tragic. Două autoturime s-au ciocnit. Două persoane, printre care o fetiţă de nici trei ani, au murit

Potrivit unui comunicat al IPJ Bihor, accidentul s-a produs luni pe DJ 763, în afara localităţii Sudrigiu.

Un bărbat de 33 de ani din Poienii de Jos, judeţul Bihor, în timp ce conducea un autoturism, a virat la stânga fără să se asigure, fiind lovit de către o altă maşină, condusă de un bărbat de 31 de ani, din Valea de Sus, care depăşea neregulamentar un alt vehicul.

În urma impactului, ambele autoturisme s-au răsturnat în şanţ.

Atât bărbatul de 33 de ani care conducea primul autoturism, cât şi o femeie de 32 de ani din maşina sa au murit.

De asemenea, o fetiţă de 2 ani şi 11 luni, din Poienii de Jos, pasageră în primul autoturism, şi un bărbat de 57 de ani, din Măgura, judeţul Bihor, pasager în cel de-al doilea autoturism, au fost răniţi şi duşi la spital.

Taguri:
accident,
victime,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici