Accident cumplit în Constanţa. Trei persoane încarcerate, printre care un copil, în urma unui accident rutier

342 afișări
Imaginea articolului Accident cumplit în Constanţa. Trei persoane încarcerate, printre care un copil, în urma unui accident rutier

Accident cumplit în Constanţa. Trei persoane încarcerate, printre care un copil, în urma unui accident rutier

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au stabilit că un autoturism, condus de un bărbat de 25 de ani, a intrat în coliziune cu un copac. În urma impactului a rezultat decesul unui bărbat de 23 de ani, precum şi vătămarea corporală a doi pasageri. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Toate victimele se aflau într-o maşină şi au rămas încarcerate. Una dintre victime este un copil, spun reprezentanţii echipajelor de intervenţie.

Potrivit ISU Constanţa, accidentul rutier s-a produs pe DN 3, între localităţile Ciocârlia şi Cobadin. Un autoturism s-a lovit violent de un copac din motive care urmează să fie stabilite.

Din primele informaţii, trei persoane sunt încarcerate. Printre victime este şi un copil. Una dintre persoanele rănite este inconştientă şi echipajul medical încearcă să o salveze.

La faţa locului intervin o autospecială de descarcerare grea, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de transport victime multiple, dar şi mai multe ambulanţe.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici