Accident cumplit în Sibiu. Cinci răniţi, între care un copil de doi ani, după ce TAXI a intrat în parapeţi [FOTO]

Cinci persoane, între care un copil de doi ani, au fost rănite, sâmbătă, pe Autostradă, în Sibiu, după ce şoferul autoturismului taxi în care se aflau a pierdut controlul volanului şi a intrat în parapeţi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1316 afișări
Imaginea articolului Accident cumplit în Sibiu. Cinci răniţi, între care un copil de doi ani, după ce TAXI a intrat în parapeţi [FOTO]

Accident cumplit în Sibiu. Cinci răniţi, între care un copil de doi ani, după ce TAXI a intrat în parapeţi

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Sibiu, Cristina Criveanu, cele cinci persoane rănite au fost transportate la spitalul din Sibiu.

„ISU Sibiu a intervenit cu două ambulanţe SMURD, pe autostrada A1, la ieşirea din Sibiu spre Mediaş, ca urmare a producerii unui accident rutier. Am intervenit pentru acordarea primului ajutor şi transportarea la spital a cinci victime, dintre care patru adulţi şi un copil”, a spus Criveanu.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu, Elena Welter, a spus că cele cinci victime erau în aceeaşi maşină, un taxi, iar şoferul a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina în parapeţii de pe maginea autostrăzii.

„Accidentul s-a petrecut la kilometrul 247, pe sensul spre Sebeş, pe breteaua de iesire spre Mediaş, pe fondul vitezei neadaptate. Un autoturism a intrat în coliziune cu parapeţii de pe partea stângă. Între cei cinci răniţi este un copil de 2 ani”, a spus Welter.

Traficul se desfăşoară îngreunat în zona accidentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici