Accident feroviar în judeţul Constanţa: O femeie a murit călcată de tren. Poliţiştii nu exclud varianta sinuciderii

O femeie a murit, marţi dimineaţă, după ce a fost călcată de un tren în halta Castelu din judeţul Constanţa, iar poliţiştii, care iau în calcul şi varianta unei sinucideri, încearcă în prezent să stabilească identitatea victimei, transmite corespondentul MEDIAFAX.

294 afișări
Imaginea articolului Accident feroviar în judeţul Constanţa: O femeie a murit călcată de tren. Poliţiştii nu exclud varianta sinuciderii

Accident feroviar în judeţul Constanţa: O femeie a murit călcată de tren. Poliţiştii nu exclud varianta sinuciderii

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, poliţiştii din Valu lui Traian au fost sesizaţi că, în dreptul localităţii Castelu, o femeie a fost lovită de o locomotivă.

La faţa locului au ajuns cadre medicale de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean, care au declarat decesul femeii.

Poliţiştii fac cercetări pentru stabilirea identităţii victimei şi iau în calcul şi varianta unei sinucideri.

Cadavrul femeii a fost transportat la morga Spitalului Medgidia pentru necropsie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici