ACCIDENT grav: Copil rănit pe trotuar, în urma unui accident produs de un şofer băut şi fără permis

Un copil în vârstă de 14 ani a fost rănit, luni, în localitatea Viile Sibiului, din judeţul Sibiu, după ce a fost acroşat pe trotuar de o maşină condusă cu spatele de un şofer băut şi fără permis de conducere, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1271 afișări
Imaginea articolului ACCIDENT grav: Copil rănit pe trotuar, în urma unui accident produs de un şofer băut şi fără permis

ACCIDENT grav: Copil rănit pe trotuar, în urma unui accident produs de un şofer băut şi fără permis

Purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Cristina Criveanu, a declarat că băiatul de 14 ani a suferit un traumatism la picior şi a fost dus la spital de un echipaj SMURD.

La rândul său, Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu, a spus că şoferul care a produc accidentul nu are permis şi era băut.

„Şoferul în vârstă de 35 de ani, din Braşov, nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de mers înapoi, pe trotuar, şi a acroşat un băiat de 14 ani, localnic. Şoferul avea o alcoolemie de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat şi nu deţine permis de conducere”, a spus Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu.

În plus, autoturismul nu avea ITP şi RCA valabile.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici