Accident grav în apropiere de Arad. Mai multe persoane sunt încarcerate

Un accident grav s-a produs joi în apropierea oraşului Arad, după ce mai multe persoane sunt încarcerate după ce o camionetă şi un autoturism s-au ciocnit.

426 afișări
Imaginea articolului Accident grav în apropiere de Arad. Mai multe persoane sunt încarcerate

Accident grav în apropiere de Arad. Mai multe persoane sunt încarcerate

ISU Arad a anunţat că accidentul s-a produs pe şoseaua care leagă municipiul Arad de localitatea Horia. Au fost implicate o camionetă şi un autoturism, iar potrivit primelor informaţii patru persoane sunt încarcerate.

La faţa locului intervin pompierii militari din cadrul Detaşamentului Arad cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de intervenţie şi trei ambulanţe SMURD dintre care una este autospeciala de Terapie Intensivă Mobilă.

La locul accidentului au fost trimise şi două ambulanţe SAJ.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici