Accident GRAV în Arad: Cinci răniţi, între care 3 copii, după un impact frontal între o maşină şi o autoutilitară

Cinci oameni, între care trei copii, au fost răniţi într-un accident rutier produs, în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe drumul naţional 7 din Arad. Şoferul unei maşini a intrat, din cauza oboselii, într-o autoutilitară.

620 afișări
Imaginea articolului Accident GRAV în Arad: Cinci răniţi, între care 3 copii, după un impact frontal între o maşină şi o autoutilitară

Accident GRAV în Arad: Cinci răniţi, între care 3 copii, după un impact frontal între o maşină şi o autoutilitară

Potrivit Poliţiei Judeţene Arad, un bărbat de 37 de ani, cetăţean bulgar, a condus un autoturism înmatriculat în Marea Britanie, pe pe drumul naţional 7, dinspre Deva spre Arad.

Pe fondul oboselii, a intrat pe contrasens, lovindu-se frontal cu o autoutilitară, condusă de un bărbat de 28 de ani din judeţul Argeş.

În urma impactului a rezultat rănirea şoferului şi a pasagerilor autoturismului: o femeie de 35 de ani şi 3 copii, de 1, 4 şi 14 ani.

Poliţiştii fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

Taguri:
accident,
victime,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici