Video ACCIDENT grav în Argeş: Un şofer a accelerat şi a intrat cu maşina într-un grup de oameni, în curtea unei firme. Un om a murit pe loc

O maşină condusă de un angajat al furnizorului de cabluri şi cablaje Leoni din Bascov (Argeş) a intrat cu maşina în alţi cinci angajaţi, iar unul a murit pe loc. Mai multe ambulanţe se află în curtea companiei şi medicii evaluează starea persoanelor rănite.

19681 afișări

Mai mulţi angajaţi ai furnizorului de cabluri şi cablaje Leoni din Bascov se aflau, joi, în pauză de masă, într-un spaţiu special amenajat.

La un moment dat, ei au fost loviţi în plin de o maşină, iar o femeie a murit pe loc.

La ora transmiterii acestei ştiri, mai multe ambulanţe se află în curtea companiei şi medicii evaluează starea persoanelor rănite.

Bărbatul care se afla la volanul maşinii le-a declarat poliţiştilor că este angajat al companiei şi venise să aducă ceva la firmă. La plecare, el a accelerat prea tare şi a pierdut controlul asupra maşinii.

 

Autoturismul a trecut printr-o plasă de gard care proteja spaţiul pentru servirea mesei şi i-a lovit pe cei cinci.

Reprezentanţii Inspectoratului de Muncă sunt aşteptaţi şi ei la sediul companiei.

Dosar penal pentru ucidere din culpă în cazul bărbatului care a intrat în angajaţii Leoni

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă pe numele bărbatului care a intrat, joi, cu maşina, într-un grup de angajaţi ai companiei Leoni Bascov. O persoană a murit, iar alte cinci au fost transportate la spital.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş, Andreea Însurăţelu, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, că după ce bărbatul a intrat cu maşina în grupul de angajaţi, o femeie a murit, iar alte cinci persoane - patru femei şi un bărbat - au fost rănite.

Persoanele rănite au fost transportate cu ambulanţele de la SAJ şi SMURD la Spitalul Judeţean Argeş.

Femeia moartă şi o altă rănită sunt de naţionalitate sârbă.

Poliţiştii au întocmit în acest caz dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, bărbatul urmând să fie audiat.

În spaţiul de servit masa se aflau, în momentul incidentului, 60 de oameni.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici