Accident grav în Bihor: Trei persoane rănite grav după impactul dintre o maşină şi o autoutilitară

Trei persoane au fost rănite grav, sâmbătă dimineaţa, în urma unui accident rutier produs pe DN 1, la intrarea în Tileagd, judeţul Bihor, după impactul dintre o maşină şi o autoutilitară. Traficul rutier este oprit în zonă.

1094 afișări
Imaginea articolului Accident grav în Bihor: Trei persoane rănite grav după impactul dintre o maşină şi o autoutilitară

Accident grav în Bihor: Trei persoane rănite grav după impactul dintre o maşină şi o autoutilitară

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, accidentul s-a produs pe DN1 (E60), la kilometrul 608+500 de metri, la intrarea în localitatea Tileagd dinspre Oradea, judeţul Bihor.

În urma accidentului rutier în care au fost implicate un autoturism şi o autoutilitară, trei persoane din maşină au suferit leziuni grave, fiind în stare critică.

Circulaţia rutieră este oprită pe ambele sensuri la ora transmiterii acestei ştiri.

Taguri:
accident,
rănit,
bihor

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici