Accident grav în Maramureş: Un şofer beat a lovit mortal un biciclist şi a fugit de la locul accidentului

Un tânăr de 28 de ani este cercetat, după ce, sâmbătă dimineaţa, ar fi lovit mortal pe o stradă din Târgu Lăpuş, judeţul Maramureş, un biciclist de 68 de ani şi a fugit de la locul accidentului. Când l-au identificat, poliţiştii au constatat că tânărul consumase băuturi alcoolice.

2386 afișări
Imaginea articolului Accident grav în Maramureş: Un şofer beat a lovit mortal un biciclist şi a fugit de la locul accidentului

Accident grav în Maramureş: Un şofer beat a lovit mortal un biciclist şi a fugit de la locul accidentului

Potrivit reprezentanţilor IPJ Maramureş, o patrulă de poliţişti a găsit, sâmbătă dimineaţa, pe o stradă din oraşul Târgu Lăpuş, un bărbat de 68 de ani, decedat.

Din primele verificări efectuate de poliţişti a reieşit faptul că bărbatul găsit mort a fost victima unui accident, iar şoferul implicat a părăsit locul faptei. Oamenii legii au depistat maşina implicată în accident şi au identificat un tânăr de 28 de ani, din Târgu Lăpuş, bănuit că se afla la volan în momentul accidentului.

„Din cercetările efectuate până în acest moment s-a stabilit că tânărul, care conducea un autoturism dinspre Răzoare spre centrul oraşului, l-ar fi surprins şi accidentat mortal pe bărbatul care circula pe o bicicletă, pe acelaşi sens. În momentul în care a fost găsit, şoferul a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o concentraţie de 0.86 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice de sânge in vederea stabilirii alcoolemiei şi ulterior la sediul poliţiei pentru audieri”, au transmis reprezentanţii IPJ Maramureş.

Poliţiştii continuă în acest caz cercetările pentru ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducere sub influenţa alcoolului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici