Accident GRAV în Mureş: Un mort şi trei răniţi, după ce un tren a lovit o maşină

O persoană a murit şi trei au fost rănite, joi dimineaţa, după ce maşina în care se aflau nu a oprit la trecerea la nivel cu calea ferată a fost lovită de tren, în zona localităţii Reghin, judeţul Mureş.

3510 afișări
Imaginea articolului Accident GRAV în Mureş: Un mort şi trei răniţi, după ce un tren a lovit o maşină

Accident GRAV în Mureş: Un mort şi trei răniţi, după ce un tren a lovit o maşină | FOTO

Potrivit ISU Mureş, trei dintre victimele accidentului produs în localitatea Reghin, la ieşirea din Beica de Jos, au fost scoase în stare gravă, iar una dintre ele, decedată.

Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit că accidentul s-a produs din cauza şoferului maşinii, un bărbat, de 44 de ani, din judeţul Galaţi. Acesta nu ar fi oprit la trecerea la nivel cu calea ferată şi maşina în care se aflau patru persoane a fost acroşată de trenul Regio 4541, care circula pe relaţia Deda-Tîrgu Mureş.

Oamenii legii efectuează cercetări, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Taguri:
accident,
tren,
mort

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici