Accident grav în Sibiu: Cinci persoane, între care un copil, rănite după ce un TIR a lovit o autocamionetă | FOTO

Cinci persoane, între care un copil de 14 ani, au fost rănite, marţi, după impactul dintre o autoutilitară şi un TIR, pe DN 1, în zona localităţii Bradu, din judeţul Sibiu.

618 afișări
Imaginea articolului Accident grav în Sibiu: Cinci persoane, între care un copil, rănite după ce un TIR a lovit o autocamionetă | FOTO

Accident în Sibiu: Cinci persoane, între care un copil, rănite după ce un TIR a lovit o autocamionetă

Potrivit ISU Sibiu, cinci persoane au primit îngrijiri medicale la Bradu, pe DN 1.

„Intervenim pentru acordarea asistenţei medicale la un accident rutier produs produs între un autocamionetă şi un camion. Sunt implicate cinci persoane, respectiv trei bărbaţi , o femeie şi un copil”, au spus reprezentanţii ISU Sibiu.

Accidentul s-a produs după ce şoferul unei autoutilitare conduse spre Sibiu a oprit parţial pe carosabil. Vehiculul a fost acroşat de un TIR condus pe aceeaşi direcţie.

Traficul la ora transmiterii acestei ştiri se desfăşoară alternativ, pe un sens.

Taguri:
rănit,
accident,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici