Accident grav în Sibiu: Coliziune între un microbuz şi o maşină. UPDATE: Un mort şi şase răniţi

Un microbuz şi o maşină s-au ciocnit pe DN 1, în Avrig, judeţul Sibiu, accidentul soldându-se cu un mort şi şase răniţi, anunţă Poliţia şi ISU Sibiu.

1349 afișări
Imaginea articolului Accident grav în Sibiu: Coliziune între un microbuz şi o maşină. UPDATE: Un mort şi şase răniţi

Accident grav în Sibiu: Coliziune între un microbuz şi o maşină, 7 răniţi

ISU Sibiu informează că dintre cele şapte persoane implicate, cinci erau în microbuz. Două victime au fost găsite încarcerate, viaţa uneia nemaiputând fi salvată.

Trei femei şi trei bărbaţi primesc la aceasă oră îngrijiri.

Accidentul s-a produs între un microbuz transport persoane şi un autoturism.

Traficul este îngreunat. ISU Sibiu intervine cu patru autospeciale SMURD dintre care o autospecială cu medic şi cu două echipaje de descarcerare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici