Accident grav în Vrancea: Un mort şi un rănit în urma coliziunii dintre un autoturism şi un camion | FOTO

O persoană a murit şi una a fost rănită în urma unui accident produs, sâmbătă dimineaţă, pe drumul E85, în judeţul Vrancea. Potrivit poliţiştilor, şoferul unui camion a pătruns pe contrasens şi a lovit o maşină care se deplasa regulamentar.

590 afișări
Imaginea articolului Accident grav în Vrancea: Un mort şi un rănit în urma coliziunii dintre un autoturism şi un camion | FOTO

Un mort şi un rănit în urma unui accident produs pe E85, în judeţul Vrancea

Potrivit reprezentanţilor IPJ Vrancea, accidentul a avut loc, sâmbătă dimineaţa, pe drumul E85, la ieşire din Garoafa spre Focşani, în judeţul Vrancea.

Un autocamion care circula dinspre Garoafa spre Focşani a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism care se deplasa regulamentar, au transmis poliţiştii.

La faţa locului au intervenit trei echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani. În urma impactului, şoferul autoturismului, un bărbat în vârstă de 55 de ani, a rămas încarcerat.

„Echipajul de pe autospeciala de descarcerare a extras, victima, de sex masculin, în vârstă de 55 ani. Din nefericire aceasta prezenta leziuni incompatibile cu viaţa. Cealaltă victimă a fost preluată de echipajul SAJ aflat la faţa locului”, au anunţat reprezentanţii ISU Vrancea.

La volanul autocamionului se afla un bărbat de 47 de ani, din Bucureşti. Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Taguri:
accident,
victime,
isu

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici