Accident grav la în Cluj-Napoca: O femeie care a traversat neregulamentar, spulberată de două maşini

O femeie de 59 de ani a murit, luni dimineaţa, spulberată de două maşini, după ce a traversat neregulamentar o stradă din Cluj-Napoca.

1114 afișări
Imaginea articolului Accident grav la în Cluj-Napoca: O femeie care a traversat neregulamentar, spulberată de două maşini

Accident grav la în Cluj-Napoca: O femeie care a traversat neregulamentar, spulberată de două maşini

Potrivit Poliţiei Cluj, accidentul s-a produs pe strada Corneliu Coposu, din Cluj-Napoca, după ce pietonul, o femeie de 59 de ani, a traversat neregulamentar..

„Conform primelor informaţii, o femeie, de 59 de ani, din Cluj-Napoca, s-ar fi angajat in traversarea neregulamentară a străzii, fiind surprinsă şi accidentată de un autovehicul condus de un bărbat, de 35 de ani, din Floreşti, care circula înspre gară. După impact, victima ar fi fost proiectată pe sensul opus, unde ar fi fost acroşată de un alt autovehicul condus de un bărbat, de 36 de ani, din Băişoara”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Cluj.

Sursa citată mai arată că după producerea impactului, şoferul din Floreşti a intrat in coliziune cu un autoturism care circula pe aceeaşi direcţie de mers, înspre gară, pe prima banda de circulaţie.

Şoferii au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici