Accident GRAV. Şase răniţi, între care trei copii, în urma coliziunii dintre trei maşini. Trafic blocat pe DN 14

Reprezentanţii ISU Sibiu au transmis că, în urma accidentului din judeţul Sibiu, de pe DN 14, numărul persoanelor rănite s-a ridicat la şase, între victime fiind şi trei copii. Impactul s-a produs din cauza unui şofer care nu a acordat prioritate.

698 afișări
Imaginea articolului Accident GRAV. Şase răniţi, între care trei copii, în urma coliziunii dintre trei maşini. Trafic blocat pe DN 14

Accident GRAV. Patru răniţi în urma coliziunii dintre trei maşini. Trafic blocat pe DN 14

Purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Cristina Criveanu, a declarat că accidentul din Brateiu s-a soldat cu şase victime, între care trei copii, de 3, 8 şi 14 ani.

„Am preluat un bărbat de 38 ani cu traumatism cranio-cerebral şi fracturi la nielul picioarelor, o femeie de 40 ani şi o fetita 14 ani, ambele acuzând dureri. Serviciul de Ambulanţă a preluat alte trei victime, o femeie în jur de 40 de ani cu traumatism cranio-cerebral si fractură la mână, un copil de 3 ani cu escoriaţii la nivelul feţei şi un copil de 8 ani cu traumatism la mână. Toate persoanele sunt transportate la Spitalul Mediaş”, a spus Criveanu.

Din primele cercetări, accidentul s-a produs din cauza şoferului unui microbuz de marfă, care a intrat pe Drumul Naţional 14, dintr-un drum lateral, fără să acorde prioritate.

„Din cercetările preliminare, accidentul s-a produs pe fondul neacordării de prioritate de către şoferul unui microbuz de transport marfă, care a pătruns în drumul naţional de pe un drum lateral, a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar dinspre Dumbrăveni, al cărui şofer, în încercarea de a Evita impactul, a pătruns pe contrasens în coliziune cu un autoturism condus regulamentar din sens opus”, a spus Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu.

Traficul rutier pe DN 14, spre Sighişora, este blocat în zona producerii accidentului, poliţiştii deviind circulaţia pe un drum judeţean.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici