ACCIDENT în Buzău: O femeie şi fiul ei, răniţi după ce o maşină s-a ciocnit cu o ambulanţă, iar apoi i-a lovit

O femeie de 38 de ani şi fiul său, în vârstă de 6 ani, au fost răniţi, vineri seară, după ce un autoturism s-a ciocnit, într-o intersecţie din municipiul Buzău, cu o ambulanţă aflată în misiune, după care i-a lovit pe cei doi, care aşteptau la semafor, iar apoi s-a răsturnat.

456 afișări
Imaginea articolului ACCIDENT în Buzău: O femeie şi fiul ei, răniţi după ce o maşină s-a ciocnit cu o ambulanţă, iar apoi i-a lovit

ACCIDENT în Buzău: O femeie şi fiul ei, răniţi după ce o maşină s-a ciocnit cu o ambulanţă, iar apoi i-a lovit

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Buzău, Doiniţa Mihalache, accidentul a avut loc vineri, în jurul orei 21.30, în municipiul Buzău, transmite corespondentul MEDIAFAX.

În urma cercetărilor, s-a stabilit că un autoturism condus de un şofer de 36 de ani din municipiul Buzău, care circula pe bulevardul Unirii dinspre Ploieşti către Focşani, a pătruns în intersecţia cu bulevardul Bălcescu pe culoarea verde a semaforului, moment în care s-a ciocnit cu o autospecială a Serviciului Judeţean de Ambulanţă Buzău.

Autospeciala transporta la Spitalul Judeţean Buzău o persoană înjunghiată şi a pătruns în intersecţie pe culoarea roşie a semaforului, având semnalele acustice şi luminoase în funcţiune.

După ce a lovit ambulanţa, autoturismul a fost proiectat în doi pietoni, o femeie de 38 de ani şi fiul ei de 6 ani, care se aflau pe un scuar şi aşteptau la semafor. După ce i-a lovit pe cei doi pietoni, autoturismul s-a răsturnat pe plafon, pe sensul de deplasare Ploieşti-Focşani.

Cei doi pietoni răniţi şi pacientul din ambulanţa lovită au fost transportaţi la spital cu o autospecială SMURD, femeia fiind în stare gravă, în timp ce copilul este în afara pericolului.

În urma accidentului, cei doi şoferi au fost testaţi şi s-a stabilit că nu consumaseră alcool.

Conform purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Buzău, Doiniţa Mihalache, în acest caz s-a întocmit un dosar penal, iar poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici