Accident în lanţ în Bistriţa-Năsăud: O fetiţă de doi ani a fost rănită, în urma coliziunii dintre cinci maşini

O fetiţă de doi ani a fost rănită, duminică, într-un accident produs în localitatea Prundu Bârgăului, judeţul Bistriţa-Năsăud, în care au fost implicate cinci maşini, transmite corespondentul MEDIAFAX.

631 afișări
Imaginea articolului Accident în lanţ în Bistriţa-Năsăud: O fetiţă de doi ani a fost rănită, în urma coliziunii dintre cinci maşini

Accident în lanţ în Bistriţa-Năsăud: O fetiţă de doi ani rănită a fost rănită/

Potrivit reprezentanţilor IPJ Bistriţa-Năsăud, accidentul în care au fost implicate cinci maşini s-a produs în localitatea Prundu Bârgăului. În autoturisme se aflau 13 persoane, printre care şi o fetiţă de doi ani, care va fi transportată la spital.

„O fetiţă de doi ani prezintă excoriaţii la nivelul antebraţului stâng. Echipajul de prim ajutor îi acordă îngrijiri medicale la faţa locului şi cel mai probabil o va transporta la UPU SMURD Bistriţa pentru investigaţii mai amănunţite”, au transmis reprezentanţii IPJ Bistriţa-Năsăud.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor care au dus la producerea accidentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici