Accident în Olt, din cauza unei femei băute. Două maşini s-au răsturnat | FOTO

O femeie băută, care conducea o maşină pe DN 65, în localitatea Găneasa, judeţul Olt, a provocat un accident, marţi seara, după ce a lovit un alt autoturism. Ambele vehicule s-au răsturnat, iar femeia care a produs accidentul a avut nevoie de îngrijiri medicale.

1038 afișări
Imaginea articolului Accident în Olt, din cauza unei femei băute. Două maşini s-au răsturnat | FOTO

Accident în Olt, din cauza unei femei băute. Două maşini s-au răsturnat | FOTO

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Olt, Cristian Grigorescu, a declarat că femeia care a provocat accidentul a fost rănită şi a avut nevoie de îngrijiri medicale.

La testarea cu aparatul etilotest, poliţiştii au descoperit că aceasta avea o alcoolemie de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat.

„Din primele cercetări se pare că o femeie din oraşul Piatra Olt, în timp ce conducea un autoturism pe DN 65-E574 din direcţia Slatina-Găneasa, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, ar fi intrat pe contrasens şi ar fi intrat în coliziune cu un autoturism ce circula din sens invers. Cele două autoturisme au părăsit partea carosabilă, primul răsturnându-se. În urma impactului, conducătoarea auto a avut nevoie de îngrijiri medicale. În urma testării cu aparatul etilotest, femeia a avut o alcoolemie de 0,69 mg/ l alcool pur în aerul expirat”, a declarat Grigorescu.

Poliţiştii fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici