Accident în Suceava. Şase persoane au fost rănite după ce o ambulanţă a fost lovită de un autoturism

Şase persoane au fost rănite, uşor, vineri după amiaza, în urma unui accident produs pe DN 29 A, între localităţile sucevene Adâncata şi Călugăreni după ce şoferul unui autoturism a depăşit într-o curbă, pătruns pe contrasens şi a intrat într-o ambulanţă SMURD ce transporta un pacient.

1882 afișări
Imaginea articolului Accident în Suceava. Şase persoane au fost rănite după ce o ambulanţă a fost lovită de un autoturism

Accident în Suceava. Şase persoane au fost rănite după ce o ambulanţă a fost lovită de un autoturism

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Suceava, Ionuţ Epureanu, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că un bărbat din comuna suceveană Hânţeşti, care conducea un autoturism pe DN 29 A dinspre Suceava spre Zvoriştea, a intrat într-o depăşire, în afara localităţii Adâncata, într-o curbă fără vizibilitate, depăşind marcajul longitudinal continuu, şi s-a izbit într-o ambulanţă SMURD care venea, regulamentar, din sens opus.

În urma impactului, pacientul transportat de ambulanţă a fost rănit uşor, la fel şi şoferul, iar din autoturismul implicat în accident au suferit răni uşoare şoferul şi trei femei, pasagere în autoturism.

Toate persoanele au fost transportate la SJU Suceava pentru investigaţii medicale.

Poliţiştii au deschis un dosar pentru vătămare corporală din culpă, a menţionat sursa citată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici