Accident mortal pe DN11: Un pieton care traversa neregulamentar a fost izbit de o maşină

Un pieton care a traversat neregulamentar a fost accidentat mortal, miercuri, pe DN11 în zona localităţii Oituz din judeţul Bacău.

341 afișări
Imaginea articolului Accident mortal pe DN11: Un pieton care traversa neregulamentar a fost izbit de o maşină

Accident mortal pe DN11: Un pieton care traversa neregulamentar a fost izbit de o maşină

Potrivit poliţiştilor, din cauza accidentului care a avut loc pe DN11, Oneşti-Târgu Secuiesc, la kilometrul 114, traficul rutier în zonă este îngreunat.

„Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră se desfăşoară pe un fir alternativ pe DN 11 Oneşti-Târgu Secuiesc, la kilometrul 114, în zona localităţii Oituz, judeţul Bacău, după ce conducătorul unui autoturism a acroşat mortal un pieton care s-a angajat în traversarea neregulamentară a părţii carosabile”, au transmis reprezentanţii Poliţiei Române.

Aceştia estimează că traficul va fi reluat, în condiţii normale, în 30 de minute.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici