ACCIDENT NAVAL pe Dunăre: O femeie este dispărută, iar alte două persoane sunt rănite

O femeie în vârstă de 36 de ani este căutată de pompieri pe Dunăre, după ce, în urma unui accident naval, a căzut în apele fluviului. În acelaşi incident, alte două persoane au fost rănite şi transportate la spital, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2777 afișări
Imaginea articolului ACCIDENT NAVAL pe Dunăre: O femeie este dispărută, iar alte două persoane sunt rănite

ACCIDENT NAVAL pe Dunăre O femeie dispărută este căutată, iar alte două persoane sunt rănite

Potrivit pompierilor tulceni, incidentul a avut loc joi seara, la mila 8, în apropierea localităţii tulcene Crişan.

În accidentul naval a fost implicată o ambarcaţiune în care se aflau trei persoane.

La faţa locului s-a intervenit cu o ambarcaţiune tip RIB şi nava SMURD.

"Două victime, un bărbat de 46 de ani şi o femeie de 43 de ani, au fost preluate de nava SAJ, conştiente, fiind transportate la Spitalul Judeţean Tulcea. Cea de-a treia persoană, o femeie în vârstă de 36 de ani, este dispărută", au declarat sursele citate.

Toate cele trei persoane sunt din localitatea tulceană Letea.

La această oră, cele două echipe de salvatori pompieri, împreună cu Poliţia de Frontieră o căută pe femeia dată dispărută.

Nu sunt cunoscute deocamdată împrejurările producerii accidentului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici