ACCIDENT pe DN 1: Un TIR a intrat într-o casă din Sibiu, distrugând-o aproape în totalitate

Şoferul unui TIR care circula pe DN 1, în judeţul Sibiu, a pierdut controlul volanului, autotrenul intrând într-o casă din localitatea Miercurea Sibiului, pe care a distrus-o aproape în totalitate, fără a exista persoane rănite întrucât proprietarii imobilului plecaseră deja la serviciu.

2846 afișări
Imaginea articolului ACCIDENT pe DN 1: Un TIR a intrat într-o casă din Sibiu, distrugând-o aproape în totalitate

Un TIR a intrat într-o casă din Sibiu, distrugând-o aproape în totalitate (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Sibiu, Elena Welter, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, că pe Drumul Naţional 1, la intrarea în localitatea Miercurea Sibiului, un TIR care se deplasa spre Alba a lovit un imobil.

"În urma impactului, imobilul este distrus aproape în totalitate. Nu există victime, proprietarii plecaseră la serviciu. De asemenea, nu există probleme de trafic, accidentul producându-se în afara părţii carosabile", a declarat Elena Welter.

Ea a precizat că accidentul s-a produs pe fondul neatenţiei în conducere, iar şoferul, în vârstă de 46 de ani, din Bihor, nu consumase alcool înainte de a se urca la volan.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu, Bianca Săbău, a precizat că la locul accidentului intervin mai multe echipaje pentru a scoate TIR-ul din casă, dar şoferul a reuşit să iasă singur din maşină.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici