ACCIDENT pe DN 17: O persoană a murit şi şapte au fost rănite după ce microbuzul în care se aflau s-a răsurnat

O persoană a murit şi şapte au fost rănite, miercuri seară, în urma unui accident produs pe DN 17, în localitatea suceveană Poiana Stampei, după ce microbuzul în care se aflau s-a răsturnat.

282 afișări
Imaginea articolului ACCIDENT pe DN 17: O persoană a murit şi şapte au fost rănite după ce microbuzul în care se aflau s-a răsurnat

ACCIDENT pe DN 17: Opt persoane au fost rănite după ce microbuzul în care se aflau s-a răsurnat (Imagine: Octav Ganea/Publimedia)

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Suceava, Ionuţ Epureanu, a declarat corespondentului MEDIAFAX că miercuri, în jurul orei 18.30, un microbuz înmatriculat în Franţa s-a răsturnat pe DN 17, în zona localităţii sucevene Poiana Stampei.

În urma accidentului, şoferul microbuzului a murit, iar trei dintre cei şapte pasageri răniţi sunt stabilizaţi în ambulanţe.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, Alin Găleată, a declarat că şoferul microbuzului a fost descarcerat de un echipaj al Detaşamentului din Vatra Dornei şi s-a încercat resuscitarea acestuia, însă fără niciun rezultat, fiind declarat decedat.

Conform sursei citate, în prezent, trei dintre cei şapte pasageri răniţi sunt stabilizaţi în ambulanţe, fiindu-le acordat primul ajutor.

La locul accidentului s-au deplasat trei ambulanţe din Bistriţa Năsăud, trei ambulanţe din Vatra Dornei şi un echipaj SMURD din Câmpulung Moldovenesc.

Găleată a precizat că urmează să se stabilească dacă persoanele rănite necesită să fie transportate la spital.

Ionuţ Epureanu a declarat, miercuri, că accidentul s-a produs din cauza ploii şi a vitezei neadaptate într-o curbă.

Primele informaţii furnizate de Poliţie arătau că pasagerii din microbuz sunt din Republica Moldova, însă după identificarea acestora s-a stabilit că aceştia sunt de fapt din Cernăuţi, Ucraina.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici