Accident pe DN 7: Un autocar cu pasageri a lovit o maşină, două persoane fiind rănite. Traficul în zonă este îngreunat

Traficul rutier este îngreunat, luni, pe DN 7, în zona localităţii arădene Baraţca, unde un autocar cu pasageri a lovit un autoturism, în timpul unei depăşiri neregulamentare, în urma accidentului doi bărbaţi din autoturism fiind răniţi.

137 afișări
Imaginea articolului Accident pe DN 7: Un autocar cu pasageri a lovit o maşină, două persoane fiind rănite. Traficul în zonă este îngreunat

Accident pe DN 7: Un autocar cu pasageri a lovit o maşină, două persoane fiind rănite. Traficul în zonă este îngreunat (Imagine: Octav Ganea/Publimedia)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Arad, Ovidiu Liber, accidentul în care au fost implicate un autocar cu pasageri şi un autoturism a avut loc în localitatea Baraţca, primele cercetări arătând că ambele vehicule circulau în acelaşi sens, iar şoferul autocarului s-a angajat în depăşirea neregulamentară a autoturismului, al cărui şofer vira la stânga pentru a intra pe o altă stradă.

În urma impactului, şoferul autoturismului a rămas încarcerat şi a fost scos cu ajutorul unui echipaj de descarcerare al pompierilor, iar pasagerul din dreapta a fost scos din maşină de alţi şoferi, care au oprit după ce au văzut accidentul.

Răniţii au fost transportaţi cu ambulanţe SMURD la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, medicii stabilind că ambii au traumatisme grave.

Pasagerii autocarului nu au fost răniţi.

În urma accidentului, traficul pe DN 7 este îngreunat, la ora transmiterii acestei ştiri, circulându-se alternativ în ambele sensuri pe singura bandă rămasă liberă din cele două, iar poliţiştii estimează că traficul va reveni la normal în jurul prânzului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici