ACCIDENT pe Şoseaua Kiseleff din Capitală: Şoferul şi pasagera dintr-un taxi, răniţi în urma impactului

Şoferul şi pasagera dintr-un taxi au fost răniţi, joi, după ce maşina s-a ciocnit cu un alt autoturism şi apoi s-a răsturnat, pe Şoseaua Kiseleff din Capitală, cele două persoane fiind duse la spitale, pentru investigaţii medicale.

1725 afișări
Imaginea articolului ACCIDENT pe Şoseaua Kiseleff din Capitală: Şoferul şi pasagera dintr-un taxi, răniţi în urma impactului

ACCIDENT pe Şoseaua Kiseleff din Capitală: Şoferul şi pasagera dintr-un taxi, răniţi în urma impactului

Reprezentanţii Brigăzii Rutiere a Capitalei au declarat, pentru MEDIAFAX, că în accidentul produs pe Şoseaua Kiseleff, în zona Muzeului Satului, au fost implicate un taxi şi o maşină Ford.

Potrivit sursei citate, din primele informaţii rezultă şoferul autoturismului Ford nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de mers şi s-a ciocnit cu un taxi, care în urma impactului s-a răsturnat.

Adrian Marin, ofiţer relaţii publice la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti - Ilfov, a spus că în accident au fost rănite două persoane, o femeie de 26 de ani şi un bărbat de 35 de ani, aceştia fiind transportaţi la spitalele Elias şi Floreasca, pentru investigaţii medicale. Acesta a precizat că cei doi răniţi erau conştienţi şi nu prezentau răni care să le pună viaţa în pericol.

Două ambulanţe SMURD, o autospecială de stingere şi o maşină de descarcerare au fost trimise de ISU Bucureşti - Ilfov la locul Accident pe Şoseaua Kiseleff din Capitală, soldat cu doi răniţi accidentului.

Circulaţia rutieră a fost restricţionată pe Şoseaua Kiseleff, pe banda din mijloc, pentru ca poliţiştii să facă cercetarea la faţa locului, urmând să fie ridicată maşina care s-a răsturnat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici