ACCIDENT provocat de un şofer băut: Patru persoane au fost rănite, după ce patru maşini s-au ciocnit

Patru persoane au fost ajuns la spital, sâmbătă seară, în urma unui accident petrecut pe un drum naţional din Vaslui în care au fost implicate patru maşini, şoferul care a provocat evenimentul rutier fiind depistat de către poliţişti cu o alcoolemie de 0,4 la mie.

117 afișări
Imaginea articolului ACCIDENT provocat de un şofer băut: Patru persoane au fost rănite, după ce patru maşini s-au ciocnit

Patru maşini implicate într-un accident provocat de un şofer băut, patru persoane fiind rănite

Potrivit primelor informaţii oferite de poliţişti, accidentul a avut loc la ieşirea din municipiul Vaslui, pe drumul naţional DN 24, după ce şoferul unei maşini, un tânăr de 29 de ani din Cluj, a pierdut controlul asupra direcţiei într-o curbă deosebit de periculoasă din cauza neadaptării vitezei la un carosabil uşor umed.

În consecinţă, maşina condusă de clujean a părăsit şoseaua pe sensul opus de mers şi a lovit în plin două autoturisme parcate în afara drumului, după care a revenit pe carosabil, unde a lovit frontal o altă maşină care circula regulamentar pe contrasens.

„În urma accidentului, atât şoferul din Cluj, cât şi cei doi pasageri, de 28 şi 33 de ani, din autoturismul condus de acesta au fost răniţi, fiind preluaţi de ambulanţe şi transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui. Totodată, şoferul maşinii care circula regulamentar, un bărbat de 64 de ani, a ajuns la aceeaşi unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Mihaela Ştraub.

Imediat după producerea accidentului, şoferul de 29 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,4 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

Poliţiştii vasluieni au întocmit dosar penal pe numele tânărului din Cluj pentru vătămare corporală din culpă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici