Accident rutier. CIOCNIRE între cinci maşini, pe un drum naţional din Dâmboviţa. Trafic rutier blocat

Traficul rutier este blocat, marţi, pe DN 72 Târgoviţe – Găeşti, în localitatea Viişoara, judeţul Dâmboviţa, din cauza unui carambol între cinci maşini. Cinci persoane au suferit răni uşoare.

1725 afișări
Imaginea articolului Accident rutier. CIOCNIRE între cinci maşini, pe un drum naţional din Dâmboviţa. Trafic rutier blocat

Accident rutier. CIOCNIRE între cinci maşini, pe un drum naţional din judeţul Dâmboviţa. Trafic rutier blocat

Potrivit Centrului Infotrafic, în urma accidentului de pe DN 72 Târgovişte - Găeşti, din localitatea Viişoara, judeţul Dâmboviţa, au fost rănite uşor cinci persoane.

În accidentul rutier au fost implicate cinci autoturisme.

Potrivit poliţiştilor, evenimentul rutier s-a produs din cauza nepăstrării distanţei de siguranţă, prin coliziune faţă-spate.

La ora transmiterii acestei ştiri, circulaţia este oprită pe ambele sensuri de mers pe DN72şi este deviată pe DJ 721 şi DJ 702B.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici