Accident rutier grav în Vrancea, cinci victime şi un deces

  • Pompierii militari din cadrul I.S.U. Vrancea au intervenit astăzi, în jurul orei 16:20, la un accident rutier produs pe DN 2 D, pe raza comunei Boloteşti
  • În accident au fost implicate două autoturisme, din care au rezultat 5 victime, dintre care 2 victime rămase încarcerate.
497 afișări
Imaginea articolului Accident rutier grav în Vrancea, cinci victime şi un deces

Accident rutier grav în Vrancea, cinci victime, un deces

La faţa locului locului s-au deplasat de urgenţă o autospecială de descarcerare, o autospecială de intervenţie şi o ambulanţă SMURD din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani şi o ambulanţă SMURD din cadrul Staţiei de Pompieri Vidra.

Echipajul de descarcerare a acţionat pentru extragerea celor 2 victime rămase încarcerate.

Din nefericire, una dintre victime, de sex masculin, a fost extrasă fără semne vitale. Celorlalte 4 victime le-au fost acordate îngrijiri la faţa locului de echipajele SMURD şi SAJ, după care au fost preluate şi transportate la U.PU. Focşani.

Ambulanţa SMURD de la Detaşamentul de Pompieri Focşani a preluat o victimă de sex masculin, în vârstă de 61 de ani, care prezenta traumatism cranian.

Ambulanţa SMURD de la Staţia de Pompieri Vidra a preluat o victima de sex masculin, în vârstă de 25 de ani, care prezenta dureri toracice.

Alte 2 victime au fost preluate de echipajele Serviciului de Ambulanţa Judeţean Vrancea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
vrancea,
accident,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici