Accident rutier la Gherla: Şase persoane au fost rănite

Şase persoane au fost rănite în urma unui accident rutier petrecut, luni dimineaţă, pe DN 1 C, în localitatea clujeană Mintiu Gherlii, unde două autoturisme s-au ciocnit frontal.

631 afișări
Imaginea articolului Accident rutier la Gherla: Şase persoane au fost rănite

Accident rutier la Gherla: Şase persoane au fost rănite (Imagine: Ghita Porumb/Mediafax Foto)

Primele cercetări ale poliţiştilor arată că şoferul unui autoturism care circula dinspre Dej spre Gherla a pierdut controlul volanului, iar maşina a intrat pe acostament, a derapat şi apoi a pătruns pe contrasens, unde a lovit un alt autoturism.

În urma impactului, şase persoane din cele două maşini au fost rănite, una fiind transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe Cluj-Napoca, iar restul la Spitalul Municipal Gherla, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Cluj, Alma Brefar.

În urma accidentului traficul în zonă a fost blocat, fiind deviat pe şoseaua de centură a oraşului Gherla.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici