Accident rutier pe DN1: O persoană a fost rănită, după ce maşina în care se afla s-a ciocnit cu o autoutilitară

O persoană a fost rănită, duminică dimineaţă, într-un accident rutier care a avut loc pe DN 1, între Ploieşti şi Braşov, în dreptul localităţii prahovene Breaza, după ce maşina în care se afla s-a ciocnit cu o autoutilitară.

172 afișări
Imaginea articolului Accident rutier pe DN1: O persoană a fost rănită, după ce maşina în care se afla s-a ciocnit cu o autoutilitară

Accident rutier pe DN1: O persoană a fost rănită, după ce maşina în care se afla s-a ciocnit cu o autoutilitară (Imagine: Thomas Campean/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Prahova, Radu Dan, o persoană a fost rănită după ce autoturismul Matiz în care se afla s-a ciocnit cu o autoutilitară pe DN 1, între Ploieşti şi Braşov, în dreptul localitaţii Breaza.

Din primele cercetări poliţiştii au stabilit că şoferul autoutilitarei, care se deplasa dinspre Breaza spre DN1, nu a acordat prioritate la ieşirea pe drumul principal.

La ora transmiterii acestei ştiri, echipaje ale ambulanţei şi echipaje de descarcerare din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova intervin la locul accidentului.

În urma impactului, circulaţia în zonă nu a fost blocată.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici