Accident teribil pe DN 13: Un tânăr a murit şi altul a fost rănit, după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat

Un tânăr de 19 ani a murit şi altul a fost rănit, miercuri, după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat pe DN 13, la ieşirea din Rupea spre Braşov.

213 afișări
Imaginea articolului Accident teribil pe DN 13: Un tânăr a murit şi altul a fost rănit, după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat

UPDATE:Braşov: Un tânăr a murit şi altul a fost rănit, după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat

Potrivit ISU Braşov, un tânăr de 19 ani a fost găsit încarcerat şi inconştient, iar medicii au început manevrele de resuscitare.

„Maşina era ieşită în decor, răsturnată. Două victime, una inconştientă, încarcerată, alta conştientă neîncarcerată, pe DN 13, la ieşire din Rupea spre Braşov. Din păcate, persoana care a fost resuscitată nu răspuns manevrelor de resuscitare şi a fost declarată decedată”, au transmis reprezentanţii ISU Braşov.

Cea de a doua victimă, un tânăr care are tot 19 ani, a refuzat transportul la spital.

Poliţia Braşov a stabilit că accidentul s-a produs după ce şiferul a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a părăsit drumul şi maşina s-a răsturnat.

În urma producerii accidentului, pasagerul aflat în maşină a murit.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici