Accident teribil pe DN7: Mamă şi copil de 7 ani, morţi după ce un şofer beat şi fără permis i-a spulberat pe o trecere de pietoni

O femeie de 30 de ani şi copilul ei în vârstă de şapte ani au murit, joi seara, după accidentul petrecut pe DN 7, în localitatea Cârţişoara, judeţul Sibiu. Încă un copil a fost dus la spital. Cei trei au fost loviţi pe trecerea de pietoni de un şofer băut şi fără permis.

11557 afișări
Imaginea articolului Accident teribil pe DN7: Mamă şi copil de 7 ani, morţi după ce un şofer beat şi fără permis i-a spulberat pe o trecere de pietoni

Accident grav pe DN7: Trei copii au fost spulberaţi pe trecerea de pieton. Şoferul vinovat a fugit

Reprezentanţii Ambulanţei Sibiu au transmis că cele trei persoane rănite pe trecerea de pietoni sunt mamă şi doi copii, nu trei copii, cum era informaţia iniţială.

„Copil de 7 ani prezintă traumatism cranian sever, multiple leziuni ale membrelor, din păcate manevrele de resuscitare nu au dat rezultate. Femeie de 30 ani, mama copilului, leziuni incompatibile cu viaţa, s-a declarat decesul după resuscitare”, spun reprezentanţii Ambulanţei.

Al doilea copil, un băiat de 14 ani, a suferit un traumatism la picior şi a fost transportat la Urgenţe, în Sibiu.

Autorul accidentului a fost identificat de către poliţiştii rutieri la scurt timp după ce a părăsit locul faptei. Acesta nu are permis de conducere şi are o alcoolemie de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Oamenii legii au deschis dosar penal pe numele acestuia, pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Ştirea iniţială

Trei copii sunt în stare gravă după ce au fost loviţi, joi seara, de o maşină pe trecerea de pietoni, pe DN 7, în localitatea Cârţişoara, judeţul Sibiu. Doi dintre ei sunt inconştienţi. Şoferul care a provocat accidentul a fugit şi este căutat de poliţişti, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanţilor Ambulanţei Sibiu, mai multe echipaje de salvare intervin în centrul localităţii Cârţişoara, unde o maşină a lovit trei copii pe o trecere de pietoni.

Doi dintre ei sunt în stare de inconştienţă, spun medicii.

Poliţiştii îl caută pe şofer, care a fugit de la locul producerii accidentului, însă sunt informaţii despre identitatea acestuia.

Taguri:
copil,
accident,
şofer

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici