Video Accident teribil: Zece morţi şi şapte răniţi după ce un TIR a intrat pe contrasens şi s-a izbit de un microbuz plin cu pasageri, în Ialomiţa / Care este starea răniţilor LIVE TEXT

Încă o persoană rănită în accidentul de pe DN 2A a murit, bilanţul final fiind de 10 morţi şi şapte răniţi, după impactul dintre un microbuz care ducea oamenii la serviciu şi un TIR, în zona localităţii Sf. Gheorghe din Ialomiţa. Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a anunţat, sâmbătă, referitor la accidentul din Ialomiţa, că sunt câte două victime la spitalele Floreasca şi Bagdasar Arseni, care se află în stare stabilă, iar un al cincilea pacient va fi adus cu elicopterul de la Slobozia la Bucureşti pentru o intervenţie de urgenţă. Cele mai multe dintre victime, opt morţi şi şapte răniţi, sunt angajaţi ai Mega Image şi mergeau sâmbătă dimineaţa la serviciu.

22869 afișări

UPDATE ORA 16.20 MS: Tânăra de 19 ani adusă în urma accidentului la Spitalul Bagdasar-Arseni e în stare foarte gravă. Citeşte mai departe

UPDATE ORA 10:50 „Pacienţii internaţi la Bagdasar Arseni au următoarea stare, de fapt o pacientă de 42 de ani, care în aceste momente este în sala de operaţii pentru o ruptură de splină, va rămâne internată la Secţia de Chirurgie Generală, o altă pacientă de 30 de ani a cărei stare este stabilă, ea va rămâne probabil internată pe Secţia de Chirurgie Platsică, prezentând o plagă facială", a declarat Sorina Pintea, la Antena 3.

Ministrul Sănătăţii a anunţat că un al treilea pacient urmează să fie adus cu elicopterul de la Slobozia. „Acolo a fost operat pentru o fractură de splină, dar pentru că prezintă o fractură de coloană vertebrală, va fi adus la Spitalul Bagdasar Arseni", a completat Pintea.

Alţi doi răniţi sunt internaţi la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca.

„La Spitalul Floreasca se află internate două paciente, o pacientă de 39 de ani, cu politraumatism, traumatism cranio-cerebral grav, toracic, care din Unitatea de Primiri Urgenţe a intrat direct în sala de operaţii pentru că era instabilă hemodinamic. În acest moment, este stabilă hemodianmic şi va merge la CT (Computer Tomograf -n.r.) pentru investigaţii complete. Pacienta a doua de la Floreasca, 45 de ani, este stabilă hemodinamic, dar va merge în Terapie Intensivă, pentru că prezintă un politraumatism, un traumatism cranio-cerebral, o fractură de bazin complexă, deci starea nu este foarte bună", a conchis Sorina Pintea.

UPDATE Mega Image a transmis că a pierdut opt colegi şi alţi şapte sunt răniţi în cel mai grav accident rutier din 2019

UPDATE ORA ORA 07:25 Reprezentanţii ISU Ialomiţa au transmis, sâmbătă dimineaţa, că bilanţul final al accidentului rutier produs în zona localităţii Sfântul Gheorghe din Ialomiţa arată că 10 oameni au murit şi şapte au fost răniţi.

„În accident au fost implicate 17 persoane, dintre care 16 din microbuz şi una din TIR. Bilanţ final: 10 decedaţi, între care şoferul tirului şi nouă persoane din microbuz”, arată ISU Ialomiţa.

Potrivit sursei citate, trei persoane rănite au fost duse la Spitalul Slobozia şi patru către Spitalele Bagdasar şi Floareasca din Bucureşti.

UPDATE ORA 06:40 Autorităţile din Ialomiţa sunt în alertă, după ce nouă oameni au murit şi nouă au fost răniţi, sâmbătă dimineaţa, pe DN 2A, în comuna Balaciu, satul Sf. Gheorghe, în urma impactului dintre un microbuz şi un TIR. Între persoanele decedate, opt sunt din microbuz.

Potrivit ISU Ialomiţa, accidentul rutier s-a produs pe DN 2, în satul Sf. Gheorghe, comuna Balaciu, în jurul orei 5.15. Nouă persoane, între care opt persoane din microbuz şi şoferul TIR-ului au murit.

„Un accident rutier între un microbuz şi un tir pe DN 2 A, sat Sf. Gheorghe, comuna Balaciu. Sunt nouă morţi şi nouă răniţi. 17 persoane erau în microbuz. Au murit opt din microbuz şi şoferul camionului”, arată ISU Ialomiţa.

Mai multe autospeciale de intervenţie de la ISU Ialomiţa şi ISU Bucureşti - Ilfov sunt la faţa locului.

Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cum s-a produs accidentul rutier.

La ora transmiterii acestei ştiri, traficul rutier este blocat pe DN 2A.

Poliţie Ialomiţa: Accidentul cu 9 morţi, produs după ce TIR-ul ar fi pătruns pe contrasens

Primele cercetări efectuate de poliţiştii rutieri din Ialomiţa arată că accidentul în care nouă oameni au murit şi nouă au fost răniţi, sâmbătă dimineaţa, s-a produs după ce TIR-ul ar fi pătruns pe contrasens. Microbuzul ducea oamenii către locul de muncă.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Ialomiţa, Ludmila Mariana Dascălu, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că accidentul s-a produs după ce TIR-ul a pătruns pe sensul opus de mers şi a izbit de microbuz.

„Microbuzul din Ialomiţa care transporta oameni la muncă. Primele cercetări arată că TIR-ul a intrat pe contrasens şi a lovit microbuzul”, a spus Dascălu.

Taguri:
mort,
rănit,
microbuz

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici