Răniţii în accidentul grav din IALOMIŢA. Tânăra de 19 ani, adusă la Spitalul Bagdasar-Arseni, e în stare foarte gravă/ UPDATE: Alte două paciente de la Floreasca, în stare critică

Tânăra de 19 ani rănită sâmbătă dimineaţa în accidentul din judeţul Ialomiţa şi care a fost transferată de la Slobozia la Spitalul Bagdasar-Arseni este în stare foarte gravă, anunţă Ministerul Sănătăţii.

9672 afișări
Imaginea articolului Răniţii în accidentul grav din IALOMIŢA. Tânăra de 19 ani, adusă la Spitalul Bagdasar-Arseni, e în stare foarte gravă/ UPDATE: Alte două paciente de la Floreasca, în stare critică

MS: Tânăra de 19 ani adusă în urma accidentului la Spitalul Bagdasar-Arseni e în stare foarte gravă

Potrivit Ministerului Sănătăţii, a fost adusă la Spitalul Bagdasar-Arseni din Capitală şi o a patra victimă a accidentului rutier, respectiv o femeie de 51 de ani, care are fractură de coloană, dar este conştientă.

La Spitalul Bagdasar Arseni, mai sunt internate o femeie în vârstă de 30 ani, cu fracturi oase nazale, internată pe Chirurgie Plastică şi o femeie în vârstă de 41 de ani, operată de fractură de splină, diafragma, hemotorax drenat, în final de intervenţie pentru şold dislocat.

 

 

La Floreasca, una dintre femeile rănite în accidentul din Ialomiţa a suferit o intervenţie chirurgicală

Una dintre femeile rănite în accidentul din Ialomiţa, care este actualmente internată la Spitalul Clinic de Urgenţă Floreasca, a suferit o intervenţie chirurgicală, starea acesteia menţinându-se gravă, la fel ca a celeilalte paciente internate aici, anunţă Ministerul Sănătăţii.

Reprezentanţii Ministerului Sănătăţii transmit că ambele paciente se află internate în Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Clinic de Urgenţă Floreasca sunt în stare gravă, dar dar fără evenimente nefavorabile faţă de dimineaţă, prin urmare starea lor este staţionară. Una dintre ele a suferit intervenţie chirurgicală, cealaltă nu a necesitat operaţie.

În ceea ce priveşte cei patru răniţi internaţi la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitală, cele două femei în vârstă de 45 şi respectiv 30 de ani sunt internate în continuare pe Terapie Intensivă, fiind conştiente, în stare bună, cu multiple traumatisme. Tânăra de 19 ani se află internată tot în Secţia de Terapie Intensivă, în stare gravă, iar cea de-a patra victimă adusă la Bagdasar Arseni se află încă în Unitatea de Primiri Urgenţe, fiind stabilă.

Bilanţul final al accidentului rutier produs în zona localităţii Sfântul Gheorghe din Ialomiţa arată că 10 oameni au murit şi şapte au fost răniţi. Poliţiştii rutieri au stabilit că accidentul s-a produs după ce TIR-ul a pătruns pe contrasens şi a lovit microbuzul care ducea, sâmbătă dimineaţa, pasagerii spre locurile de muncă.

 

Taguri:
accident,
spitale,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici