Accidente în lanţ pe Autostrada Soarelui. Trei maşini s-au ciocnit la Borcea, alte două autoturisme lovite lângă o benzinărie/ Traficul a fost restricţionat

Traficul este restricţionat, la ora transmiterii ştirii, la kilometrul 129 al Autostrăzii Soarelui, sensul către litoral, din cauza unui accident în care au fost implicate trei maşini, o persoană fiind rănită uşor, anunţă Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

2741 afișări
Imaginea articolului Accidente în lanţ pe Autostrada Soarelui. Trei maşini s-au ciocnit la Borcea, alte două autoturisme lovite lângă o benzinărie/ Traficul a fost restricţionat

Accidente în lanţ pe Autostrada Soarelui. Trei maşini s-au ciocnit la Borcea, alte două autoturisme lovite lângă o benzinărie/ Trafic restricţionat

"Pe sensul către Constanţa al Autostrăzii Soarelui, la kilometrul 129 (în zona localităţii Borcea, judeţul Călăraşi), a avut loc un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme. În urma impactului, o persoană a fost rănită uşor", potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Traficul rutier se desfăşoară pe a doua banda prima fiind restricţionată.

Valorile de trafic sunt în creştere, iar în zona accidentului se circulă în coloană.

Impact între două maşini, pe Autostrada Soarelui, lângă benzinăria de la Lehliu, judeţul Călăraşi

Două persoane au fost rănite, duminică dimineaţa, pe Autostrada Soarelui, în zona localităţii Lehliu, după ce două maşini au intrat în coliziune, în apropierea unei benzinării.

Potrivit ISU Călăraşi, persoanele din cele două maşini nu au fost rănite grav, dar în apropierea impactului este o benzinărie, la Lehliu.

„Victimele nu au suferit răni grave, dar accidentul s-a produs la kilometrul 66, unde este o benzinărie”, au spus reprezentanţii ISU Călăraşi.

Un alt accident a avut loc tot pe Autostrada Soarelui, la câţiva kilometri de primul, un bărbat rănit la cap fiind preluat de o ambulanţă şi dus la spital.

Traficul rutier pe Autostrada Soarelui a fost reluat

Traficul rutier a fost reluat, duminică, după aproape o oră, după ce fusese blocat la kilometrul 125, în zona localităţii Borcea, judeţul Călăraşi, unde a avut loc un accident în care au fost implicate trei maşini, anunţă Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

"Pe sensul către Constanţa al Autostrăzii Soarelui, traficul rutier a fost reluat, la kilometrul 125 (în zona localităţii Borcea, judeţul Călăraşi) dirijat pe banda de urgenţă", anunţă Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

Poliţiştii estimează ca în aproximativ 30 de minute traficul să fie reluat în condiţii normale.

Agenţii îi sfătuiesc pe şoferi, având în vedere că valorile de trafic pe acest sens de deplasare sunt foarte crescute, să conducă cu prudenţă sporită, să respecte regulile de circulaţie, să nu efectueze manevre riscante şi să mărească distanţa de siguranţă faţă de vehiculele dinainte. Automobiliştii care doresc să se deplaseze către litoral sunt sfătuiţi, de asemenea, să ia în considerare folosirea rutelor alternative, pentru a evita aglomeraţia.

Taguri:
a2,
trafic,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici