Accidente mai puţine în perioada mini-vacanţei de Paşte, faţă de anul trecut

Numărul accidentelor rutiere grave din intervalul 1-5 mai este de 88, cu 92 mai mic decât cel din perioada similară a anului trecut, în urma acestor evenimente pierzându-şi viaţa 22 de oameni, faţă de 30 anul trecut, a precizat, pentru MEDIAFAX, şeful Direcţiei Rutiere din IGPR, Lucian Diniţă.

183 afișări
Imaginea articolului Accidente mai puţine în perioada mini-vacanţei de Paşte, faţă de anul trecut

Accidente mai puţine în perioada mini-vacanţei de Paşte, faţă de anul trecut (Imagine: Shutterstock)

Tot în urma accidentelor din perioada mini-vacanţei de 1 Mai şi de Paşte, au fost rănite grav 80 de persoane, cu 92 mai puţine decât anul trecut, potrivit comisarului şef Diniţă.

Peste 2.220 de poliţişti de la Rutieră şi 420 de radare se află pe toate drumurile naţionale luni, când este anticipat un trafic intens odată cu sfârşitul mini-vacanţei de Paşte, a mai spus şeful Poliţiei Rutiere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici