ACCIDENTUL din Argeş dintre două autocare ce transportau angajaţi Dacia: Procurorii au deschis un dosar pentru vătămare corporală din culpă

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş au deschis, vineri, un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, în urma accidentului de joi noapte dintre două autocare ce transportau angajaţi ai Dacia, în urma căruia 13 persoane au fost rănite, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1275 afișări
Imaginea articolului ACCIDENTUL din Argeş dintre două autocare ce transportau angajaţi Dacia: Procurorii au deschis un dosar pentru vătămare corporală din culpă

ACCIDENTUL din Argeş dintre două autocare ce transportau angajaţi Dacia: Dosar pentru vătămare corporală din culpă

Potrivit procurorilor, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş, dosarul fiind declinat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung.

Accidentul s-a produs joi, în jurul orei 23.55, pe DN 73D, pe raza comunei Vultureşti, în judeţul Argeş. Anchetatorii spun că, din cauza nerespectării distanţei regulamentare, un autobuz a intrat în coliziune cu un altul, care circula în faţa sa, în aceeaşi direcţie de mers. Autobuzele aparţineau aceleeaşi firme şi efectuau transportul persoanelor angajate la SC Automobile Dacia SA Mioveni către comunele Vultureşti şi Boteni, judeţul Argeş, fiind două curse speciale regulate.

În accident au fost răniţi grav unul dintre conducătorii auto şi un pasager, iar alte 11 persoane angajate au suferit răni uşoare şi nu au avut nevoie de spitalizare.

„La faţa locului au fost efectuate cercetări de către poliţişti, precum şi de către reprezentanţi ai Inspectoratul de Stat pentru Controlul in Transportul Rutier Argeş, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă. Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirea răspunderii penale în cauză“, se arată într-un comunicat de presă remis de procurori către MEDIAFAX.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici