ACCIDENTUL din Cluj: Fetiţa rănită a murit în urma pierderii masive de sânge

Fetiţa de nouă ani adusă cu elicopterul SMURD la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Târgu Mureş, în urma accidentului petrecut, vineri, în judeţul Cluj, nu a putut fi salvată, chiar şi după operaţia suferită fiind în stare gravă, ea murind în urma pierderii masive de sânge.

876 afișări
Imaginea articolului ACCIDENTUL din Cluj: Fetiţa rănită a murit în urma pierderii masive de sânge

ACCIDENTUL din Cluj: Fetiţa rănită a murit în urma pierderii masive de sânge (Imagine: Shutterstock)

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Târgu Mureş, Mariana Negoiţă, a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX că starea fetiţei aduse cu elicopterul SMURD la SCJU Târgu Mureş, în urma accidentului grav petrecut între localităţile Bucea şi Negreni, judeţul Cluj, a rămas gravă şi după operaţia suferită, în final aceasta nemaiputând fi salvată, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"A suferit o pierdere masivă de sânge, în ciuda faptului că i s-a administrat sânge, sângera difuz, de peste tot, şi nu a putut fi salvată. A fost operată de ruptură de splină, 1.200 de mililitri de sânge i-au scos din abdomen. Medicul de gardă mi-a spus că, chiar şi după operaţie, era în stare foarte gravă”, a declarat Negoiţă, potrivit căreia decesul era consemnat la preluarea turei de dimineaţă, ceea ce înseamnă că fetiţa a murit peste noapte.

Trei persoane, între care doi copii, au fost grav rănite, vineri, după ce autoturismul în care se aflau a fost lovit de un tren, între localităţile Bucea şi Negreni, judeţul Cluj. Fetiţa adusă cu elicopterul SMURD la Târgu Mureş, în vârstă de nouă ani, a suferit multiple traumatisme şi a făcut mai multe stopuri cardiace. Fetiţa a intrat în sala de operaţie la Clinica de Chirurgie Pediatrică la puţin timp după ce a fost adusă la SCJU Târgu Mureş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici