ACCIDENTUL din Muntenegru: Poliţistul care conducea autocarul, înmormântat la Cimitirul Andronache

Subofiţerul George Ciobanu, şoferul autocarului prăbuşit duminică în Muntenegru, va fi înmormântat miercuri, la ora 12.30, la Cimitirul Andronache din Bucureşti, informează Poliţia Capitalei.

1187 afișări
Imaginea articolului ACCIDENTUL din Muntenegru: Poliţistul care conducea autocarul, înmormântat la Cimitirul Andronache

ACCIDENTUL din Muntenegru: Poliţistul care conducea autocarul, înmormântat la Cimitirul Andronache (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Oficiali din Poliţia Capitalei au precizat, pentru MEDIAFAX, că George Ciobanu va fi condus pe ultimul drum de familie, colegi şi de unul dintre directorii adjuncţi ai Poliţiei Capitalei, care vor depune flori şi coroane.

Colegii lui Ciobanu au strâns o sumă de bani pentru ca soţia şi fiul acestuia să poată face faţă mai uşor cheltuielilor de înmormântare.

George Ciobanu avea 45 de ani şi lucra ca şofer în cadrul Poliţiei Capitalei, la Logistică. Potrivit oficialilor din Poliţia Capitalei, el lucra din septembrie 2012 şi la firma care a transportat turiştii în Muntenegru.

Ciobanu s-a aflat la volanul autocarului cu turişti români care s-a răsturnat duminică în jurul orei 18.00, ora României, într-o prăpastie din Muntenegru, accidentul soldându-se cu 18 morţi şi 29 de răniţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici