Accidentul lui Huidu: Trupul Magdei Drăghici a fost incinerat, urna cu cenuşă fiind îngropată vineri la Braşov

Trupul neînsufleţit al Magdei Drăghici, una dintre cele trei victime ale accidentului provocat de realizatorul TV Şerban Huidu, a fost incinerat joi la Bucureşti, iar urna cu cenuşă a fost adusă vineri la Braşov, unde a fost îngropată în Cimitirul "Livada Poştei".

709 afișări

Trupul femeii a fost incinerat joi la Bucureşti, urna cu cenuşă fiind apoi adusă înapoi la Braşov, unde a fost îngropată în Cimitirul "Livada Poştei".

Ceremonia religioasă a început la ora 12.00, în prezenţa rudelor, prietenilor şi foştilor colegi de şcoală. La înmormântare au fost prezenţi şi fiica acesteia, în
vârstă de 27 de ani, şi fostul soţ al Magdei Drăghici.

"Îmi pare foarte rău pentru Şerban Huidu. Foarte rău. Şi, în ciuda a ceea ce s-a întâmplat, nu te poţi purta cu el ca şi când ar fi un criminal. Pentru că nu este. Se putea întâmpla oricui. A fost hazardul. Iar vina cea mai mare o poartă cei care ne conduc şi care nu sunt în stare să facă nişte drumuri bune. E o bătaie de joc pe drumurile noastre. Eu conduc de peste 30 de ani şi am trecut de multe ori pe lângă moarte pe drumurile noastre. De fiecare dată când merg spre Bucureşti am parte de cel puţin patru-cinci idioţi care cred că fac legile pe şosele. Eu nu cred că Huidu face parte din aceeaşi categorie", a declarat Adrian Roşca, fost prieten al Magdei Drăghici.

El a spus că i-a cunoscut foarte bine atât pe Magda Drăghici, cât şi pe Ioan Garbis, pe care i-a considerat nişte oameni minunaţi.

"Au fost nişte oameni frumoşi şi voioşi, o companie extrem de plăcută pentru oricine", a spus Roşca.

Magda Drăgici (54 de ani) era divorţată de mai mulţi ani şi avea o fiică de 27 de ani, care lucrează în Bucureşti. Trupul femeii a fost dus marţi seară la capela Bisericii "Sfintii Apostoli Petru si Pavel" de pe strada Aurel Vlaicu din Braşov, iar joi a fost transportat la Bucureşti pentru incinerare.

Magda Drăghici, Ioan Garbis şi Ştefan Lungu Balogh, colegi la o firmă din Braşov, au murit duminică după ce autoturismul Dacia în care se aflau a fost izbit de maşina de teren la volanul căreia se afla Şerban Huidu.

Şerban Huidu a fost audiat vineri, timp de aproximativ două ore, la Parchetul Judecătoriei Braşov, unde a fost citat pentru a-i fi adus la cunoştinţă că a fost începută urmărirea penală împotriva sa pentru ucidere din culpă.

Într-un comunicat de presă transmis vineri, Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie precizează, referitor la accidentul provocat de Şerban Huidu, că din probatoriul administrat până la acest moment al urmăririi penale reiese că în urma neadaptării vitezei la condiţiile de drum (carosabil ud) realizatorul TV a pătruns cu maşina pe contrasens şi a lovit autoturismul Dacia în care se aflau cele trei persoane.

Conform sursei citate, urmează "să fie stabilite obiectivele pentru efectuarea expertizei tehnice auto" şi, având în vedere că aceasta presupune citarea tuturor părţilor (inclusiv a aparţinătorilor victimelor), "în cursul săptămânii viitoare va fi posibilă stabilirea obiectivelor în acest sens".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici