Act de cruzime: căţeluşa Musetta, ucisă de petardele aruncate de un grup de băieţi

Sfârşitul anului se apropie şi mulţi încep să se „înarmeze” cu petarde şi artificii care produc efecte puternice (sonore şi vizuale). În regiunea Crotone (Italia), căţeluşa Musetta a fost victima unor astfel de obiecte pirotehnice.

626 afișări
Imaginea articolului Act de cruzime: căţeluşa Musetta, ucisă de petardele aruncate de un grup de băieţi

Act de cruzime: câine ucis de petardele aruncate de un grup de băieţi

Sfârşitul anului se apropie şi mulţi încep să se „înarmeze” cu petarde şi artificii care produc efecte puternice (sonore şi vizuale). În regiunea Crotone (Italia), căţeluşa Musetta a fost victima unor astfel de obiecte pirotehnice.

Era un câine de cartier din centrul istoric al oraşului. În ziua morţii, părăsise casa unei văduve în vârstă căreia îi ţinea adesea companie pentru obişnuitele plimbări prin cartier.

Câţiva locuitori au auzit-o lătrând speriaţi şi au observat un grup de băieţi care detonau petarde. Mulţi au căutat-o ​​ore întregi, dar abia a doua zi s-a aflat că şi ea fusese lovită şi de o maşină şi, în ciuda încercărilor şoferului de a o salva, Musetta a murit într-o baltă de sânge.

Musetta a murit din cauza exploziei de petarde (posibil atac de cord), susţin autorităţile într-un comunicat. Potrivit publicaţiei locale „Il Crotonese”, câinele avea răni pe corp, ceea ce ar susţine teoria conform căreia Musetta a fost rănită de explozia petardelor.

Artificiile sunt un pericol pentru câine, se arată într-un articol publicat recent de Mediafax. Totodată, un studiu a dezvăluit care sunt cele mai stresante zgomote pentru un câine.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici