Acţiuni de amploare pentru găsirea unui minor de 2 ani şi 7 luni, în Gorj

Politişti din cadrul Poliţiei oraşului Bumbeşti Jiu au fost sesizaţi de un barbat de 48 de ani din comuna Schela, cu privire la faptul ca nepotul său, Burca Luca Cristian, în vârstă de 2 ani şi 7 luni, care era în supravegherea bunicii, nu a mai fost găsit de către aceasta.

1138 afișări
Imaginea articolului Acţiuni de amploare pentru găsirea unui minor de 2 ani şi 7 luni, în Gorj

Acţiuni de amploare pentru găsirea unui minor de 2 ani şi 7 luni, în Gorj

UPDATE Copilul dispărut în Gorj a fost gasit la aproximativ 2 km de casa, teafăr şi nevatamat, anunţă IPJ Gorj. 

Forţe de amploare ale poliţiei efectuează activităţi de căutare a minorului, anunţă IPJ Gorj.

Intervin echipe de cautare-salvare inclusiv scafandrii si un câine de cautare din cadrul Detasamentului de Pompieri Tg-Jiu si Salvamont, precizează ISU Gorj.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici